ÁSZFÁltalános Szerződési Feltételek
Hatályban: 2015.10.12. napjától


Bevezetés
A jelen általános szerződési feltételek a PWENT Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság által üzemeltetett „Hallgass Újságot” elnevezésű mobil alkalmazás használatára és azon történő vásárlás jogi feltételeit tartalmazza. A „Hallgass Újságot” elnevezésű mobil alkalmazás a továbbiakban: „Alkalmazás”.
Az Alkalmazás, letöltésével, használatával, az Alkalmazáson való vásárlással, vagy az Alkalmazáson való regisztrációval, vagy az Alkalmazáson Ön elfogadja jelen általános szerződési feltételeket. Jelen általános szerződési feltételek a továbbiakban: „ÁSZF”. Kérjük jelen ÁSZF-et figyelmesen olvassa el.Az Alkalmazást üzemeltető vállalkozásról
A vállalkozás neve: PWENT Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság
Postai cím: Magyarország, 6640 Csongrád Rév István utca 1.
Székhely: Magyarország, Budapest, Kőbányai út 49.
Cégjegyzékszám: 01-09-986429

Engedélyszám:

Az Engedélyt kiállító megnevezése: … (Szeged Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatal Címzetes Főjegyzője)
Adószám: 23956892-2-42

Kamarai tagsága: …
Magatartási kódexhez nem csatlakozott.
Ügyintéző neve: Szabó Lajos
Mobil: +36 (20) 9273-719
E-mail cím: info@pwent.eu
A továbbiakban mint „Szolgáltató”.

Ügyfélszolgálat
Az Alkalmazással, a Hanganyagokkal, vagy szolgáltatásunkkal kapcsolatban kérdései esetén forduljon ügyfélszolgálatunkhoz.
Ügyfélszolgálat:
Címe: 6640 Csongrád Rév István utca 1.
Telefonszám: +36 (21) 252-3600
E-mail: info@pwent.eu
Munkaórák: 8-16 óráig
Az Alkalmazásról

Az Alkalmazás egy keretrendszer, ahol hanganyagok találhatóak (a továbbiakban „Hanganyag”, ill. „Hanganyagok”). A Hanganyagok számos forrásból eredhetnek (pl. hangoskönyv; könyv felolvasva; napi hírek, hírportálok, portálok, más internetes tartalmak hanganyaggá alakítva, stb.). Az Alkalmazáson keresztül Hanganyagok érhetőek el és vásárolhatóak meg meghallgatásra.

Az Alkalmazás ingyenesen meghallgatható Hanganyagok, ill. Hanganyagrészletek is elérhetőek. Az ingyenesen elérhető Hanganyagok, ill. Hanganyagrészletek ennek megfelelően meg vannak jelölve.
Hanganyag megvásárlása esetén a Hanganyag meghallgathatóvá válik. A Hanganyagok meghallgathatósági ideje eltérő. A Hanganyagok meghallgathatósági ideje az alábbi:
Könyvek, és hangos könyvek Hanganyagának meghallgathatósági ideje korlátlan. Amennyiben az Ön által megvásárolt, az előbbiekben felsorolt Hanganyag idővel a tárhelyén elérhetetlenné válna, kérésére azt ismét elérhetővé tesszük.

Online napi hírportálokon vagy nyomtatott napilapokban megjelent cikkek, vagy tartalom Hanganyaga meghallgathatósági ideje a megvásárlástól számított / az Alkalmazáson való megjelenéstől / feltöltéstől számított fél év.
Online vagy nyomtatott hetilapokban megjelent cikkek, vagy tartalom Hanganyaga meghallgathatósági ideje a megvásárlástól számított / az Alkalmazáson való megjelenéstől / feltöltéstől számított egy év.
Tájékoztatjuk, hogy a Szolgáltató csak a Hanganyagok egy részének jogaival rendelkezik. A Hanganyagok másik részének jogai más jogosultaké, amelyek szerződéses viszony alapján teszik elérhetővé a Hanganyagot az Alkalmazáson keresztül. A Szolgáltató és a Hanganyag jogosultja közötti szerződéses viszony megszűnésével, vagy a Hanganyagot biztosító személynek a Hanganyag biztosítására való jogosultságának megszűnésével egyidejűleg a Hanganyag nem lesz elérhető az Alkalmazásban. Az ebből fakadó szavatosságot a Szolgáltató kizárja.

A Hanganyagok az Alkalmazáson keresztül tárolhatóak és hallgathatóak meg. A Hanganyagok az Alkalmazáson kívül nem tárolhatóak és nem hallgathatóak meg. Amennyiben bármely Hanganyagot a Szolgáltató, vagy a Hanganyag tulajdonosának hozzájárulása nélkül az Alkalmazáson kívüli tárol, hozzáférhetővé tesz, vagy bármely más módon felhasznál, akkor megsérti jelen ÁSZF-et, illetve jogszabálysértést követ el.Regisztráció
Az Alkalmazást nem regisztrált és regisztrált felhasználóként is használhatja. Nem regisztrált felhasználó esetén is tud Hanganyagot vásárolni. A vásárlás előtt oldalunkon nem kötelező a regisztráció (vendégként is vásárolhat), de a megrendelés teljesítéséhez ebben az esetben is ki kell töltenie a csillaggal megjelölt részeket. Ha később is akar vásárolni, akkor célszerűbb regisztrálni oldalunkra, mivel így megmaradnak a személyes adatai, amit nem kell újra megadnia.

Tájékoztatjuk a Szolgáltató kizárja felelősségét arra az esetre, amennyiben születési idejét / életkorát helytelenül adja meg és ezért életkorának nem megfelelő tartalmak, ill. Hanganyagok válnak az Ön részére elérhetővé.
Regisztráció esetén személyes adatait bármikor megváltoztathatja. Amennyiben személyes adataiban változás történik, kérjük módosítsa azt regisztrációjában. Az Alkalmazás lehetővé teszi regisztrált felhasználói számára regisztrált adatainak kijavítását, módosítását és regisztrációja törlését.

Az Regisztrált adatai kijavításának, módosításának és regisztrációja törlésének módja az alábbi email címre történő jelzéssel lehetséges: info@pwent.euA vásárlás menete
Az Alkalmazáson keresztül Hanganyag meghallgatására vásárolhat lehetőséget. A megvásárolt Hanganyag az Alkalmazásban kerül az Ön részére tárolásra. A Hanganyag meghallgathatósági idejéről jelen ÁSZF tartalmaz további információkat.
Tájékoztatjuk, hogy az Alkalmazáson való vásárlással, a Hanganyaggal kapcsolatban nem szerez a Hanganyag meghallgatásához való jogon kívül semmilyen további jogot, különösen nem szerez szerzői jogot, szerzői joggal szomszédos jogot, vagy ezek részjogosítványait.
A vásárlás esetén a szerződés Ön és a Szolgáltató között jön létre. A szerződés megkötésének eszköze az Alkalmazás. A szerződés az Alkalmazásban a Hanganyag(ok) kiválasztását követően a „Megvásárlás” gombra való kattintással jön létre. Felhívjuk a figyelmét, hogy a „Megvásárlás” gombra kattintással fizetési kötelezettséggel járó megrendelést tesz.
Az Alkalmazásban a „Megvásárlás” gombra való kattintást megelőzően megjelenített ár tartalmazza a Hanganyag teljes ellenértékét (adó, egyéb költségek, stb.). A Hanganyag ellenértéként az iTunes rendszeren keresztül tudja megfizetni.

Az iTunes rendszerről az alábbi oldalon tudhat meg többet: http://www.apple.com/legal/internet-services/itunes/hu/terms.html

Az iTunes rendszeren keresztüli fizetési lehetőségekről és annak feltételeiről az alábbi oldalon tudhat meg többet: https://www.apple.com/uk/support/itunes/account/

Amennyiben nem kíván regisztrálni az oldalunkra, akkor a megrendelés folytatása a megadott mezők kitöltése után lehetséges. Regisztrációnál, illetve vendégvásárlásnál a *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező. Az adatok hibás megadása esetén a rendelés teljesítéséért nem vállalunk felelősséget.
Tájékoztatjuk, hogy a szerződéskötéshez alkalmazott távollévők közötti kommunikációt lehetővé tévő eszköznek nincsen használati díja. Az Alkalmazáson keresztül megkötött szerződés nyelve magyar. A szerződések nem minősülnek írásban foglalt szerződésnek, és a Szolgáltató nem iktatja.
A rendelés leadását követően rendszerünk azonnal, de legkésőbb 48 órán belül automatikusan megerősítő e-mailt küld a rendelésével kapcsolatban. Az elküldött e-mailekben minden információt megtalál vásárlásának részleteivel kapcsolatban.

Felhívjuk minden kedves vásárló figyelmét, hogy az internetes kereskedelemre vonatkozó jogszabályok értelmében, a megrendeléssel egyidejűleg kötelezettsége is keletkezik az ellenérték megfizetésére, ha a Szolgáltató e-mail megrendelés visszaigazolása 48 órán belül megtörténik. Tájékoztatjuk, hogy a visszaigazoló e-maillel a megrendelése érvényessé válik. Amennyiben a megrendeléstől számított 48 órán belül nem érkezik meg a vevő részére a visszaigazoló e-mail, abban az esetben a vevő mentesül az ajánlati kötöttség vagy a szerződéses kötelezettség alól.
A Hanganyag ellenértékének megfizetésével egyidejűleg a Hanganyag elérhetővé és meghallgatóvá válik az Ön részére az Alkalmazáson belül. Ezzel zárul le a megrendelési folyamat.
Tájékoztatjuk, hogy megrendelése esetén ún. távollévők között kötött szerződés jön létre, amely olyan fogyasztói szerződés, amelyet a szerződés szerinti termék vagy szolgáltatás nyújtására szervezett távértékesítési rendszer keretében a felek egyidejű fizikai jelenléte nélkül úgy kötnek meg, hogy a szerződés megkötése érdekében a szerződő felek kizárólag távollévők közötti kommunikációt lehetővé tévő eszközt alkalmaznak.
Vételár
A Hanganyag mellett feltüntetett ár a Hanganyag bruttó ajánlati egységára, amely forintban értendő. Az ajánlati ár az adott pillanatban érvényes, és csak akkor válik végleges árrá, ha a megrendelő a rendelési folyamat lépéseit szabályosan elvégzi, és a rendelést jóváhagyja. A Hanganyag végleges ára az az ár, amely a jóváhagyáskor a Hanganyag megnevezése mellett, majd a rendelésről küldött visszajelző e-mailben is szerepel.

A végleges ár csak a felek közös egyetértésével módosítható. Amennyiben valamely rendelés vagy rendelések bármilyen okból módosításra, összevonásra kerülnek, a módosított rendelésre a módosítás időpontjában érvényes szállítási és fizetési kondíciók vonatkoznak.Kellékszavatosság
Fontos számunkra, hogy magas színvonalú szolgáltatást nyújtsunk Önnek. Ezért a Szolgáltató mindent megtesz a Szolgáltatás biztonságáért és stabilitásáért. Azonban az internet, illetve az informatikai eszközök sajnos egy bizonytalan környezet, és a szolgáltató szerverek is gyakran kiszámíthatatlanok (pl. rendszer leállás, rendszerkarbantartás, stb.). A Szolgáltatás használatával egyben tudomásul veszi és elfogadja, hogy egy olyan Szolgáltatást vesz igénybe, amelynek zavartalanságáért nem kizárólag a Szolgáltató felel, hanem harmadik személyek is. Ezért Ön elfogadja, hogy a Szolgáltató kizárja a Szolgáltatással kapcsolatban felelősségét, amelyért nem kizárólag a Szolgáltató felelős, hanem harmadik személyek is. Továbbá Ön elfogadja, hogy a Szolgáltató időszakonként – a Szolgáltatás minőségének biztosítása céljából – a Szolgáltatást időlegesen korlátozni, illetve szüneteltetni kénytelen.
Mit jelen a kellékszavatossági igény?
A kellékszavatosság lényege, hogy Önt a jogszabály alapján garanciális jellegű jogok illetik meg amennyiben a Szolgáltatás alkalmatlan annak igénybevételére.

Milyen esetben élhet Ön a kellékszavatossági jogával?
Ön a Szolgáltató hibás teljesítése esetén a Szolgáltatóval szemben kellékszavatossági igényt érvényesíthet a Polgári Törvénykönyv szabályai szerint. Jelen szabályzat a kellékszavatossági jogával kapcsolatban a Polgári Törvénykönyv szabályait tartalmazza. Ezeket a szabályokat a szolgáltatásokra általában értelmezhető eltérésekkel lehet alkalmazni.
Milyen jogok illetik meg Önt kellékszavatossági igénye alapján?
Ön - választása szerint - az alábbi kellékszavatossági igényekkel élhet:
Kérhet kijavítást vagy kicserélést, kivéve, ha az ezek közül az Ön által választott igény teljesítése lehetetlen vagy a vállalkozás számára más igénye teljesítéséhez képest aránytalan többletköltséggel járna. Ha a kijavítást vagy a kicserélést nem kérte, illetve nem kérhette, úgy igényelheti az ellenszolgáltatás arányos leszállítását vagy a hibát a vállalkozás költségére Ön is kijavíthatja, illetve mással kijavíttathatja vagy - végső esetben - a szerződéstől is elállhat.
Választott kellékszavatossági jogáról egy másikra is áttérhet, az áttérés költségét azonban Ön viseli, kivéve, ha az indokolt volt, vagy arra a vállalkozás adott okot.
Milyen határidőben érvényesítheti Ön kellékszavatossági igényét?
Ön köteles a hibát annak felfedezése után haladéktalanul, de nem később, mint a hiba felfedezésétől számított kettő hónapon belül közölni. Ugyanakkor felhívom a figyelmét, hogy a szerződés teljesítésétől számított két éves elévülési határidőn túl kellékszavatossági jogait már nem érvényesítheti.

Kivel szemben érvényesítheti kellékszavatossági igényét?
Ön a Szolgáltatóval szemben érvényesítheti kellékszavatossági igényét.
Milyen egyéb feltétele van kellékszavatossági jogai érvényesítésének?
A teljesítéstől számított hat hónapon belül a kellékszavatossági igénye érvényesítésének a hiba közlésén túl nincs egyéb feltétele, ha Ön igazolja, hogy a terméket, illetve a szolgáltatást a Szolgáltató nyújtotta. A teljesítéstől számított hat hónap eltelte után azonban már Ön köteles bizonyítani, hogy az Ön által felismert hiba már a teljesítés időpontjában is megvolt.Felmondási jog
Jelen fejezet rendelkezései kizárólag akkor alkalmazandóak, amennyiben Ön a Polgári Törvénykönyvről szóló 2013. évi V. törvény (a továbbiakban „Ptk.”) szerint fogyasztónak minősül, amely szerint a szakmája, önálló foglalkozása vagy üzleti tevékenysége körén kívül eljáró természetes személy fogyasztó.

Amennyiben Ön a fentiek szerint fogyasztónak minősül, akkor Önt vásárlása esetén a fogyasztó és a vállalkozás közötti szerződések részletes szabályairól szóló 45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet (a továbbiakban „Fogyasztói kormány rendelet”, vagy „Fkr.”) alapján megrendelésre irányuló szerződés megkötésétől számított 14 nap belüli indokolás nélküli felmondási jog illeti meg az alábbiak szerint.

Tájékoztatjuk, hogy a Szolgáltató azon Hanganyagok esetében, amelyek ingyenes bemutató részt tartalmaznak, az Fkr. 29. § (1) a) pontja alapján nem gyakorolhatja a felmondás jogát, mivel a Szolgáltató biztosítja a fogyasztó számára a Hanganyag megismerésének a lehetőségét és az ingyenes rész meghallgatása a teljes Hanganyag meghallgatásának minősül. Jelen általános szerződési feltétele lefogadásával Ön elfogadja, hogy amennyiben egy Hanganyag 10%-ot elérő részben meghallgatja, akkor Fkr. 29. § (1) a) pontja alapján nem gyakorolhatja a felmondási jogát, annak meghallgatása a teljes Hanganyag meghallgatásának minősül. Jelen rendelkezések célja, hogy ne lehessen az Fkr. jogszabály rendeltetésével ellentétesen gyakorolni az Fkr. rendelet által biztosított felmondási jogot a Ptk. 1:5 § összhangban.
Felmondási jogát a Szolgáltató e-mail címére küldött e-mail üzenettel gyakorolhatja. A felmondási jogát a jelen fejezetben található nyilatkozatminta felhasználásával gyakorolhatja. Felmondását a Szolgáltató e-mailben haladéktalanul visszaigazolja.
Felmondási nyilatkozatminta:
„Címzett:

Alulírott kijelentem, hogy gyakorlom felmondási jogomat az alábbi szolgáltatás nyújtására irányuló szerződés tekintetében:

Hanganyag neve:

Szerződéskötés időpontja:

A fogyasztó neve:
A fogyasztó címe:
A fogyasztó e-mail címe:
Kelt.:”
Ha a fogyasztó a fentieknek megfelelően felmondja a megrendelését, a Szolgáltató haladéktalanul, de legkésőbb a felmondásról való tudomásszerzésétől számított 14 napon belül visszatéríti a fogyasztó által ellenszolgáltatásként megfizetett teljes összeget, ideértve a teljesítéssel összefüggésben felmerült költségeket is. Felmondás esetén a Szolgáltató a fogyasztónak visszajáró összeget a fogyasztó által igénybe vett fizetési móddal megegyező módon téríti vissza. A fogyasztó kifejezett beleegyezése alapján a Szolgáltató a visszatérítésre más fizetési módot is alkalmazhat, de a fogyasztót ebből adódóan semmilyen többletdíj nem terhelheti. A felmondási jog gyakorlása nem jár költséggel.

Felmondási jogának gyakorlásával egyidejűleg elveszti a jogosultságot a Hanganyag meghallgatására, és a Hanganyag törlődik fiókjából.
Panaszkezelés
Panaszainak elintézéséhez szükséges, hogy közölje a kérdéses megrendelésben feltüntetett minden adatot, hogy azonosítani tudjuk a panasszal érintett teljesítést.
A telefonon érkező panaszokat azonnal megvizsgáljuk és tájékoztatjuk álláspontunkról a panaszost, illetve lehetőség szerint orvosoljuk a panaszt. A telefonhívásért az ügyfeleket emelt díj nem terheli. Ha a vevő a panasz kezelésével nem ért egyet, vagy a panasz azonnali kivizsgálása nem lehetséges, a panaszról és az azzal kapcsolatos álláspontunkról haladéktalanul jegyzőkönyvet veszünk fel, és annak egy másolati példányát a vevőnek legkésőbb a 30 napon belül megküldött érdemi válasszal egyidejűleg megküldi.
Az írásbeli panaszokat 5, de legfeljebb 30 munkanapon belül megvizsgáljuk és megválaszoljuk. Válaszunkat indokoljuk.

A panaszokra vonatkozó levelezéseket 5 évig megőrizzük.
Amennyiben válaszunkkal nem ért egyet, úgy felügyeleti szervünkhöz fordulhat panaszával. Felügyeleti szerveink a következők:Csongrád Megyei Kormányhivatal Fogyasztóvédelmi Felügyelőség
6721 Szeged, Tisza L. krt. 11.
Postacím: 6701 Szeged, PF: 12.
Telefonszám: +36 62 541 737
Telefax: +36 62 541 739
E-mail: fvf@fvf.csmkh.hu


Amennyiben panaszait az ügyfélszolgálatunk keretében nem orvosoljuk, peren kívüli panaszkezelési mód és vitarendezési mechanizmus igénybevételére van lehetősége békéltető testület formájában, melynek neve:
Csongrád Megyei Békéltető Testület
Csongrád Megyei Kereskedelmi és Iparkamara
6721 Szeged, Párizsi krt. 8-12.
Tel.: +36-62-426-343


Jogi nyilatkozat
Az Alkalmazás felületein található összes adat, leírás, tájékoztató szöveg, kép szerzői jogi védelem alatt áll. Ezek felhasználása a jogtulajdonos hozzájárulása nélkül a szerzői jogok megsértését jelenti, és jogi következményeket von maga után.Hírlevelek
A regisztráció során lehetőség van a hírlevelünkre való feliratkozásra. Ezzel Ön elfogadja, hogy az aktuális akcióiról, az új szolgáltatásainkról. illetve újdonságairól e-mailban (a regisztrációja folyamán megadott e-mail címére) értesítést küldjünk. Hírlevelünkben csak az Alkalmazás, illetve a Szolgáltató híreit, akcióit közöljük, harmadik személyekét nem.
Amennyiben feliratkozott már a hírlevelünkre és a továbbiakban nem kéri, úgy egy leiratkozó e-maillel, vagy regisztrációjának beállításiban a hírlevélről való leiratkozással van lehetősége a leiratkozásra. Ezek után nem fog tőlünk kapni semmilyen Hírlevelet.
A hírlevél regisztrációköteles tevékenység, amelyet a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatósághoz kell bejelenteni. A regisztrációt megtettük. A NAIH regisztrációs számunk az alább: (NAIH regisztrációs szám)Reklám
Tájékoztatjuk, hogy Alkalmazásunk ingyenes letölthető és használható alkalmazás. Azonban az Alkalmazáson más cégek és egyéb harmadik személyek reklámja és hirdetései jelennek meg. A reklámok tartalmáért a Szolgáltató minden felelősséget kizár.
Az Alkalmazáson partnereink hirdetései, vagy egyéb megjelenései kerülhetnek elhelyezésre (a továbbiakban partnerhirdetések). Felhívjuk a figyelmét, hogy amennyiben ezekre a partnerhirdetésekre kattint, azzal egyidejűleg elhagyja az Alkalmazást és partnerünk oldalára lép át. Partnerünk oldalára nem terjed ki jelen ÁSZF, ill. adatvédelmi szabályzat, ezért partner oldalra való átkattintás esetén adatainak kezelésével kapcsolatban nem tudunk felelősséget vállalni. Partner oldalak adatvédelmi szabályaival, és egyéb kapcsolatban kérjük, tájékozódjon a partner oldalakon.Adatvédelmi tájékoztató
(Adatvédelmi szabályzat)Általános
Adatainak biztonságos kezelése rendkívül fontos számunkra. Adatkezelésünkkel kapcsolatban az alábbiakról kívánjuk tájékoztatni.

Az Alkalmazás letöltése és használata, vásárlás, ill. regisztráció esetén történő adatkezelést a Szolgáltató végzi.

Adatfeldolgozó:
Cégnév:

Székhely:
Cégjegyzékszám:
Adószám:
Képviselő:
Adatkezelésért felelős személy(ek):
Tárolt adatok helye: (cím)Kezelt adatok köre
Az Alkalmazás az alábbi személyes adatait kezeli:Név Email cím Telefonszám Cím
1. Név (kötelező)
2. Email cím (kötelező)
3. Telefonszám (kötelező)
4. Regisztrációs azonosító (rendszer)
5. Cím (opcionális)
6. Születési idő (opcionális)
7. Demográfiai adatok (opcionális): Nem, Családi állapot, Gyermekek száma, Legmagasabb iskolai végzettség, Munkahelyi pozíció
Hozzájárulás adatkezeléshez
Az adatkezeléshez hozzájárulását a Alkalmazás letöltésével, vagy használatával, vagy regisztrációval adhatja meg. Személyes adatait, csak az adatkezeléshez való hozzájárulásának megadása esetén kezeljük. Tájékoztatjuk, hogy hozzájárulását a későbbiekben visszavonhatja, illetve megváltozott adatait módosíthatja.Melyek a személyes adatok?
Személyes adat az érintettel kapcsolatba hozható adat - különösen az érintett neve, azonosító jele, valamint egy vagy több fizikai, fiziológiai, mentális, gazdasági, kulturális vagy szociális azonosságára jellemző ismeret -, valamint az adatból levonható, az érintettre vonatkozó következtetés.Adatkezelés célja, ideje
Adatait kizárólag azért kezeljük, hogy az Alkalmazáson nyújtott szolgáltatásokat az Ön számára elérhetővé tegyük, illetve az Ön igényeinek megfelelő akciókkal, reklámokkal kereshessük meg. Adataik kizárólag szolgáltatásunk igénybevételéig (regisztrációja fenntartásáig) kezeljük. Amennyiben nem kéri további szolgáltatásunkat és kéri adatainak törlését, akkor adatait rendszerünkből töröljük.

Felhívjuk figyelmét, hogy amennyiben regisztrációját megszünteti, de nem kéri adatainak törlését, akkor adatait megőrizzük abból a célból, hogy amennyiben az Alkalmazást ismét letölti, vagy használni szeretné, és regisztrál, akkor regisztrációs fiókját az Ön részére kényelmesen visszaállíthassuk.
Adatait az adatfeldolgozónak adattárolási és adatfeldolgozási célból továbbítjuk. Az adatfeldolgozó adatkezelésére is jelen szabályzat rendelkezései irányadóak. Amennyiben adatainak törlését, zárolását kéri, akkor az adatfeldolgozónál tárolt adatai is egyúttal törlésre, ill. zárolásra kerülnek.
Adatait nem kezeljük, és nem továbbítjuk statisztikai célból.
Tájékoztatjuk, hogy Önről adatokat gyűjtünk annak érdekében, hogy szolgáltatásainkat, vagy partnereink szolgáltatásait az Ön igényeinek fokozottabban megfelelően nyújthassuk. Tájékoztatjuk, hogy adatai statisztikai célból is kezeljük.
Nem gyűjtünk Önről adatokat annak érdekében, hogy olyan tájékoztatásokkal keressük meg, amelyekhez Ön nem járult hozzá.
Adatkezelés jogalapja
Az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény (a továbbiakban „Infotv.”) 5. § alapján személyes adat az érintett hozzájárulása, vagy törvényi felhatalmazás alapján kezelhető a jogszabályi feltételek megtartása mellett.
Személyes adat kizárólag meghatározott célból, jog gyakorlása és kötelezettség teljesítése érdekében lehet kezelni. Csak olyan személyes adat kezelhető, amely az adatkezelés céljának megvalósulásához elengedhetetlenül szükséges, a cél elérésére alkalmas. Személyes adat csak a cél megvalósulásához szükséges mértékben és ideig kezelhető.

Tájékoztatjuk, hogy az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény 13/A. §-ban foglalt törvényi felhatalmazás alapján a szolgáltatás nyújtására irányuló szerződés létrehozása, tartalmának meghatározása, módosítása, teljesítésének figyelemmel kísérése, az abból származó díjak számlázása, valamint az azzal kapcsolatos követelések érvényesítése céljából kezelheti az igénybe vevő azonosításához szükséges természetes személyazonosító adatokat és lakcímet. A fenti adatokon túl a szolgáltatási díjak számlázása céljából kezelhetőek a szolgáltatás igénybevételének időpontjára, időtartamára és helyére vonatkozó adatok is. Továbbá a szolgáltatás nyújtásához kezelhetőek azon személyes adatok is, amelyek a szolgáltatás nyújtásához technikailag elengedhetetlenül szükségesek.Naplófájlok
Technikai okokból az alábbi adatokat, un. naplófájlokban tároljuk, amikor használja az Alkalmazást.

- készülékének IP címe
- elvégzett funkció
- lehgívott/meghallgatott hanganyag pozíciója
A fenti adatokat biztonsági okokból tároljuk legfeljebb 5 napig rendszerünk védelme érdekében.
Pluginek

Sütik

Az Alkalmazás un. sütiket használ (angolul: cookies). A sütik használata lehetőséget nyújt, hogy az Alkalmazást és szolgáltatásunkat jobban az Ön igényére szabhassuk. A süti egy betű/szám kombinációt tartalmaz, amely az Ön készülékét azonosítja. A sütik ideiglenesen tárolódnak készülékén, és csak akkor kerülnek át a szerverünkre, amikor meglátogatja az Alkalmazást. Felhívjuk figyelmét, hogy a sütik törlése esetén az Alkalmazás, vagy a szolgáltatásunk egyes funkciói nem, vagy hibásan jelenhetnek meg.Illegális tartalmak
Az Alkalmazás, illetve tevékenységünk szabályszerű működése különösen fontos számunkra. Ezért tájékoztatjuk, hogy az Alkalmazáson Ön által elhelyezett képi, szöveges, vagy bármilyen más tartalomért (a továbbiakban elhelyezett tartalom) teljes felelősséggel tartozik.

Amennyiben az elhelyezett tartalom az Alkalmazás bármely szabályzatát, kapcsolódó oldalak szabályzatát, vagy jogszabályt sért, akkor azt az elhelyezett tartalmat haladéktalanul eltávolítjuk az Alkalmazásról. Az eltávolított tartalmat a jogszabályi előírásoknak megfelelő ideig és célból tároljuk.
Adatok helyessége, ennek felelőssége
Tájékoztatjuk, hogy megadott adatainak helyességéért felelősséget nem vállalunk. Adatainak helyességéért, illetve megadott adatainak helytelenségéért és az ebből eredő következményekért a felelősség Önt terheli.Adatmódosítás, adattörlés
Amennyiben adatai módosultak, kérjük a változást szíveskedjen felénk az alábbi módon jelezni.

Kérjük megváltozott adatáról szíveskedjen az alábbi emailen tájékoztatni: info@pwent.eu
Kérjük megváltozott adatáról szíveskedjen az Alkalmazáson keresztül az alábbi módon csapatunkat értesíteni: email: info@pwent.eu
Amennyiben kezelt személyes adatairól tájékoztatást kíván kérni, vagy a kezelt személyes adatai körét módosítani, szűkíteni, kiegészíteni, töröltetni, vagy zárolni szeretné, illetve vissza kívánja vonni az adatkezeléshez való hozzájárulását, akkor kérjük, erről szíveskedjen az alábbi email címen tájékoztatni: info@pwent.eu/ az Alkalmazás alábbi oldalán csapatunkat értesíteni: www.pwent.eu Kezelt személyes adatairól való tájékoztatás ingyenes.
Értesítése esetén adatainak módosítását, illetve törlését haladéktalanul megkezdjük, azonban a feladat elvégzése kis időt vehet igénybe. Ezzel kapcsolatban köszönjük szíves megértését. Az Önnel való kapcsolat fenntartásához szükséges adatokat ennek szükségességéig megőrizzük.
Tájékoztatjuk, hogy az adatkezeléshez való hozzájárulása visszavonása esetén egyben megszűnik szolgáltatásunk biztosításának alapja, ezért nem áll módunkban további szolgáltatást nyújtani.

Tájékoztatjuk, hogy számviteli, adatszolgáltatási, illetve büntetőjogi előírásoknak alapján adatainak jogszabályban előírt részét kötelesek vagyunk a jogszabályban előírt ideig megőrizni.Jogorvoslat
Adatkezeléssel kapcsolatban jogorvoslatért a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatósághoz (a továbbiakban NAIH) fordulhat.
posta cím: 1530 Budapest, Pf.: 5.
cím: 1125 Budapest, Szilágyi Erzsébet fasor 22/c
Telefon: +36 (1) 391-1400
Fax: +36 (1) 391-1410
E-mail: ugyfelszolgalat@naih.hu
http://naih.hu
A NAIH jogorvoslati eljárásáról az alábbi oldalon kaphat részletes tájékoztatást: http://www.naih.hu/panaszuegyintezes-rendje.html
Módosítás, hatályba lépésJelen ÁSZF és adatvédelmi szabályzat az Alkalmazáson való megjelenítéssel lép hatályba. Az ÁSZF és adatvédelmi szabályzat megjelenésének idejét fent jelezzük.
Amennyiben jelen ÁSZF-et, és annak részét képező adatvédelmi szabályzatot módosítjuk, akkor erről előzetesen email címére küldött értesítésben tájékoztatjuk. Amennyiben az előbbi tájékoztató email követően nem vonja vissza regisztrációját, vagy hozzájárulását adatkezelésünkhöz, akkor a módosításokat az Ön részéről elfogadottnak tekintjük. Amennyiben az előbbi tájékoztató email követően módosítja, vagy visszavonja regisztrációját, vagy hozzájárulását adatkezelésünkhöz, akkor jelen ÁSZF, és annak részét képező adatvédelmi szabályzat erre vonatkozó rendelkezései szerint járunk el.Tájékoztatás a digitális adattartalom hardverrel és szoftverrel való együttműködési képességéről

Támogatott mobil operációs rendszer verziók: iOS 7-9

Támogatott iPhone típusok: iPhone 5, 5C, 5S, 6, 6+, 6S, 6S+