Célunk, küldetésünk

A lehető legtöbb ember számára könnyen, gyorsan elérhetővé tenni hanganyagokat és hangzó híreket, amellyel a holtidőt aktívan minőségi szórakozással, tanulással, új általunk irányított hírek meghallgatásával tölthetünk el. 

Miért fontos ez?

idő
Mai világunkban mindenkinek legértékesebb kincse az idő. 
Ha azt valaki elveszi, azt senki soha többé visszaadni nem tudja.Ezért is fontos hogy hogyan használjuk ki holtidőnket. Egy hosszú autóutat, a napi ingázással töltött perceket/órákat sokféleképpen használhatjuk ki vagy pocsékolhatjuk el. Gyakran ezt üzleti ügyek intézésére, telefonálására, vagy rádióhírek,magazinok hallgatására szánjuk. Vannak olyan időpontok mikor még, vagy már senkit nem tudunk felhívni - reggel 5 óra, este 23 óra -, van olyan mikor már ugyanazokat a híreket hatodszor halljuk és a könyökünkön jönnek ki. Van olyan, mikor a legszórakoztatóbb szórakoztató műsorokkal is már telítődtünk. Ilyenkor általában nem sok ráhatásunk van a hozzánk érkező tartalomra. Eszi, nem eszi, kikapcsolja vagy hagyja. Az autóban együtt töltött beszélgetésekben elfáradva, vagy az gyermekeink beburkolóznak a DVD filmek/videojátékok világába vagy közösen belemerülünk egy jó hangoskönyv vagy kabaré meghallgatásába amely a családi közös mítoszt és jövőbeli "hiedelmeket" közös élményeket gazdagítják. 

Itt szeretnénk segíteni, hogy idejét hasznos információk megszerzésére fordíthassa,amelyet Ön irányít. Hallgathat, szűrhet friss aktuális híreket számos forrásból vagy igényes  szórakozásra  is használhatja az idejét. Ön irányítja,  hogy  mely forrásból milyen tartalmat hallgat. Én személy szerint imádom Gálvölgyi János, Reviczky  Gábor  vagy Rudolf  Péter  által felolvasott  hangos könyveket. Számomra Rejtő Jenő, Hugh Laurie, Leslie L. Lawrence vita nélkül tartalmas szórakozást jelentenek. Számos komoly mű megjelent hangzó formában, amely kitöltheti ezeket az üres órákat - Kertész Imre, Sorstalanság csak egy ilyen példa A kereskedelmi anyagok mellett ezen a területen számos olyan önkéntes dolgozik akik hobbiból, lelkesedésből rögzítenek anyagokat és osztják meg azokat a nagyközönséggel. Ha nem szórakozás vagy művelődés akkor tanulás. Nyelvoktató anyagok, menedzsertartalmak... 


Felhasználók részére

 • Iphone kompatibilis
  - a rendszer jelenleg iPhone telefonokon fut
 • Megbízható APPLE / iTunes fizetés – az Apple rendszerén keresztül történő fizetés megbízható, azonnali, nem igényel további beállításokat. 
 • Szűrési funkciók - a rendszerben lévő anyagok szűrhetőek például szerzőre, tartalomra, kategóriára 
 • Szabad szavas szűrés lehetősége
 • Sorrendezés - több sorrendezés érhető el (kategória, dátum,…)
Amennyiben a termékkel kapcsolatban maradtak még kérdései, úgy kérem ellenőrizze le a GYIK (Gyakran Ismételt Kérdések) szekciót, vagy keressen bennünket elérhetőségeinken.


Jogtulajdonosoknak

 • Zárt rendszer -
   a rendszeren keresztül megosztott hanganyagok CSAK ÉS 
  KIZÁRÓLAG a rendszerben hallgathatóak. Azok másolása, továbbítása nem lehetséges. A jogdíjas anyagok védelme és nyomon követhetősége ezzel megoldott.
 • Naplózott tevékenységek növelik a biztonságot és adnak alapot a jogdíjas elszámolásokhoz.
 • Megbízható APPLE / iTunes rendszerben történő azonnali fizetés a nem ingyenes anyagoknál.
 • A jogtulajdonosok felé havi elszámolás részletes statisztikával.
 • RSS csatorna kiépítésének a lehetősége. Meglévő ma már könnyen elérhető biztonságos technológiával oldjuk meg a gyors adatátvitelt a tartalomszolgáltató és a rendszerünk között.
 • Azonnali műsorszórás - a szöveges rész megosztását követően percek alatt audio formában is elérhető anyag
 • Skálázható megoldás - a hanganyagok mennyiségéhez és felhasználók számához méretezhető rendszert alakítottunk ki.
 • Hírek / Hangos könyvek szétválasztása - a gyorsan mozgó adatokat és a nagyobb terjedelmű, aktualitásukat nem vesztő anyagokat a könnyebb kereshetőség és kezelhetősége, a különböző használati mód miatt szétválasztottuk.
 • Korhatáros anyagok kezelése
 • Forráshivatkozások, linkek kezelése
Amennyiben a termékkel kapcsolatban maradtak még kérdései, úgy kérem ellenőrizze le a GYIK (Gyakran Ismételt Kérdések) szekciót, vagy keressen bennünket elérhetőségeinken.

Ihpone applikáció

Iphone applikációnk hamarosan elérhető lesz az APPLE ITunes rendszerében. 
Ċ
Lajos Szabó,
2015. okt. 21. 0:25
Ċ
Lajos Szabó,
2015. okt. 21. 0:25